کسب و کار موفق

7اصل مهم راه اندازی کسب و کار موفق

3.5
(2)

اکثر افراد رویای داشتن کسب و کار موفق برای خودشان را دارند و حتی ممکن است اندیشه های خلاقانه ای هم برای راه اندازی آن داشته باشید یا بخشی از مراحل آن را هم انجام داده باشید اما یا بدلیل نداشتن بودجه کافی با نداشتن اطلاعات مفید نصفه و نیمه رها کرده اید!

راه اندازی کسب وکار موفق آن هم برای خود همیشه کار سختی است. روش های راه اندازی کسب و کار و مشکلات و مسائلی که در این مسیر با آن مواجه خواهید شد مواردی است که باید به آن فکر کنید.

البته اینکه می دانید پس از راه اندازی کسب و کار و روی روال افتادن آن و سود حاصل از آن خستگی این مسیر طولانی را کم می کند. در این میان اگر بخواهید به درآمد عالی برسید باید اصول راه اندازی کسب و کار و اصول موفقیت در کسب وکار را به خوبی رعایت کنید.

برای راه اندازی هر کسب و کاری یک سری اطلاعات نیاز است که اینکه چطور کسب و کار را راه اندازی کنید؟ ایده ای برای کسب و کار خود ندارید و طی کردن مراحل راه اندازی کسب و کار همه اینها مواردی است که باید هوشمندانه و دقیق بررسی شوند.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با اصول راه اندازی کسب و کار، ایده های راه اندازی کسب و کار و اصول موفقیت در کسب و کار آشنا کنیم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اصول کسب و کار

مراحل راه اندازی کسب و کار موفق

1.پیدا کردن ایده جدید و عالی

همه افرادی که در فکر راه اندازی کسب و کاری برای خود هستند رویای مستقل شدن را دارند. اما ممکن است گاهی ایده ای برای این کسب و کار نداشته باشید.

در این صورت نیاز دارید برای خود سوالاتی مطرح کنید؛ الگویی داشته باشید یا مهارت هایی که بلد هستید را بررسی کنید!

2.چالش های پیش روی شما برای راه اندازی شرکت را بررسی کنید

یکی از کارهایی که در ابتدای راه اندازی کسب وکار باید در نظر داشته باشید اطمینان از تقاضای محصول در بازار است.

گاهی ایده دارید اما اولین نفر نیستید که این ایده را در سر پرورانده پس باید دقیق رقبا و بازار محصول را بررسی کنید و با روشی متفاوت وارد این عرصه شوید.

3.طرح مخصوص کسب و کار خود را بنویسید

بعد از بررسی چالش ها و مطرح شدن ایده باید نقشه راهی ترسیم و طرح اولیه کسب و کار خود را بنوسید.

بعد از نوشتن طرح کسب و کار آن را به شرکت ها و موسسات مرتبط ارائه داده و بدنبال سرمایه گذار خوب برای کسب و کارتان باشید.

کسب و کار موفق

4.انتخاب و ثبت نام مناسب برای برند

نام مناسب برای برند از مواردمهم و حساس است به این دلیل که از این پس همه شما را با این نام خواهند شناخت و تمام جنبه های کاری را شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

5.بررسی بودجه و سرمایه لازم برای کسب و کار

در هر کسب و کاری بسته نوع خدمات و فعالیت هزینه و سرمایه متغیر است. از همان شروع فعالیت و ورود به بازار باید هزینه ها را پیش بینی کنید و تلاش کنید که کم ترین هدر رفت سرمایه را داشته باشید.

ابتدا با مقدار کم منابع مالی کسب و کار خود را راه اندازی کنید . برای تامین منابع مالی نیز می توانید از وام های بانکی یا جذب سرمایه گذار استفاده کنید.

6.دریافت مجوز

مجوزهای لازم برای کسب و کار را همان ابتدای مسیر دریافت و روال اداری را طی کنید.

7.تشکیل تیم قوی از متخصصان

یکی از مهم ترین مراحل در راه اندازی کسب و کار استخدام افراد متخصص و مستعد برای کار است. یعنی شما به همان اندازه که به فروش محصولات خود فکر می کنید به افرادی که این محصولات را تولید می کنند هم وقت بگذارید.

عوامل موفقیت در کسب و کار

8.آنالیز رقبا

برای آشنایی با بازار رقابتی ، دستیابی به موفقیت های بیشتر و قوی شدن بیشتر از هر زمانی باید رقبای خود را تحت نظر داشته باشید. محصولات و خدمات خود را با آنها مقایسه کنید و برای بهتر شدن خدماتتان نسبت به آنها تلاش کنید.

9.حضور در شبکه های اجتماعی و داشتن وب سایت

در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید، محصولات و خدمات خود را به مشتریان و مخاطبان هدف معرفی و تعامل خود را با مشتریان افزایش دهید.

یکی دیگر از موارد مهم برای رشد کسب و کار داشتن وب سایت تخصصی برای شماست که بهترین و مطمئن ترین کانال ارتباطی بین شما و مشتریان می باشد.

اصول کسب و کار

اصول موفقیت در کسب و کار

برای موفقیت در هر کسب و کاری باید یک سری اصول و تکنیک هایی را یادبگیرید و رعایت کنید. در ادامه برخی از اصول موفقیت در کسب و کار که از عوامل موثر بر موفقیت کسب و کار محسوب می شود را با هم بررسی می کنیم.

اصل اول: بزرگ فکر کنید، کوچک شروع کنید، سریع رشد کنید تا موفق شوید

در شروع هر کسب و کاری باید برای خود آینده ای بزرگ را تصور کنید و تمام اهداف و برنامه هایتان برای رسیدن به این آینده و هدف باشد. به برنامه هایتان باور داشته باشید و برای رسیدن به اهداف با آرزوهای بزرگ شروع کنید.

فکر بزرگی دارید را با قدم های کوچک شروع کنید. قدم های کوچک شامل منابع مالی محدود، تجربه کم، روابط کاری محدود و … است که با همه این دارایی ها می توانید روی بازار تمرکز کنید و اعتبار برند خود رابدست آورید این اعتبار برای ورود به بازارهای بزرگ کمک می کند.

بعنوان یک کسب و کار که با گام های کوچک شروع کرده اید باید سریع رشد کنید این با استفاده از منابع دیگران امکان پذیر است.

به این صورت که با سرمایه گذاری مشترک یا خرید شرکت های کوچک با رشد سریع مواجه خواهید شد.

اصل دوم:تمرکز روی بازار هدف و محصولات تخصصی

براساس اصل تمرکز در کسب و کارها شما بعنوان یک برندتازه تاسیس باید به صورت تخصصی روی یک محصول خاص در بازار مشترک تمرکز داشته باشید.

در بازار هدفی که همه مشتریان آن نیاز به یک محصول مشترک دارند خرید محصول طبق سلیقه، نیاز، درامد، حتی سبک زندگی افراد مخاطب در بازار هدف انجام می شود.

پس شما هم باید روی محصولات تخصصی تمرکز داشته و کم کم در بخش های مختلف طراحی، تولید، فروش ، پشتیبانی به سمت تخصصی شدن بروید.

امروز کسب و کارهایی موفق هستند که با دانش تخصصی بالا منابع خود را روی طراحی، تولید و یا فروش متمرکز می کنند.

روش های راه اندازی کسب و کار

اصل سوم:نوآوری در محصول و روند کلی کسب وکار

تا پیش از این کسب و کارهایی که به نوعی در محصول یا روند کسب و کار خود نوآوری داشتند براحتی می توانستند رشد کنند و برند خود را معرفی کنند.

اما امروزه داشتن نوآوری فقط کسب و کار را وارد بازار رقابتی میکند وبرای تداوم حضور خود در بازار باید این نوآوری ها را به روز کنید تا بدون اینکه در نگاه مشتری تکراری شوید در بازار محصولات خلاقانه و با ارزش بالا عرضه کنید.

اصل چهارم:به کار گرفتن افراد مستعد برای پیشرفت روزافزون برند و محصول

بعنوان کسب و کار نوپا و تازه باید نیروهایی را به کار بگیرید که با استعداد بالایشان برند شما را توسعه دهند و همچنین این موضوع برای تداوم موفقیت های بلند مدت در کسب و کارتان نیز صدق می کند.

اصل پنجم:همیشه بر وضعیت اقتصادی و بازار نظارت داشته باشید

کسب وکارها برای پیشرو بودن در بازار نسبت به رقبا نیاز دارند که دائم وضعیت اقتصادی بازار را رصد کنند از تغییرات با خبر باشند.

اصل ششم:فروش محصول اولویت کار شما باشد

فروش محصولات در هر کسب و کاری نشان دهنده ارزش محصول و خدمات شماست. هر چه فروش بیشتری داشته باشید پیشرفت در کسب و کارتان بیشتر و در نتیجه درآمد بیشتری خواهید داشت.

از طرفی فروش محصولات مبنای موفقیت کسب و کار شماست و موجب رشد در بازار بین رقبا شده و مزیت رقابتی محسوب میشود.

اصل هفتم:بازاریابی زیرکانه

بازاریابی زیرکانه به خصوص در دوران رکود اقتصادی و نوسان در بازار موجب می شود تا با کمترین تلاشی خدمات خود را عرضه کنید و حتی وقتی بازار دچار رکود باشد شما برای فروش از فکر خود استفاده می کنید و خلاقیت نقش خود را به خوبی نشان می دهد.

برای این کار نیاز است لیستی از مزیت های محصول خود را تهیه و به شکل جذاب به مشتریان ارائه دهید تا هنگام خرید مشتریان بیشتر از قیمت محصول به ویژگی های خاص و منحصربه فرد محصول شما توجه کنند.

در این مسیر با شناسایی مشتریان بالقوه بیشتر روی آنها متمرکز باشدید تا به صورت هدفمند بازرایابی را انجام دهید.

شروع راه اندازی کسب و کار

مقاله پیشنهادی:

مدل کسب و کار چیست؟انواع مدل کسب و کار کدامند؟

نکات مهم در راه اندازی کسب و کار موفق

همیشه شروع کسب برای کارآفرینان همراه با دغدغه ها و سوالات زیادی است. جواب دادن به این سوالات به شما در راه اندازی کسب و کار کمک می کند.

یک سوالی که باید بپرسید این است آیا کسب و کار من با زندگی من تناسب داره ؟

باید دقت کنیم که کار ما زندگی ما را می سازه! پس باید اهداف کاری را به دقت ارزیابی کنید و با نرسیدن به یک هدف بقیه اهداف هم ارزش خود را از دست ندهند.

آیا از انجام این کسب و کار لذت می برید؟

اگرایده ای به ذهنتون رسید باید به این فکر کنید که قراره روزانه براش وقت بگذارید و درگیرش باشید پس باید کار لذت بخشی باشد.

هر کاری استرس ها و سختی های خاص خود را دارد اما همراه با علاقه باشد آسان تر میشود.

آیا کسب و کار خودتان را با دیگران مقایسه ی کنید؟

همیشه در حال مقایسه خود با رقبا نباشید به این فکر کنید که در جایگاه خوبی هستید و رقبا می توانند الگویی خوب برای شما باشند.

قانون 80 20 در کسب و کار

آیا اطلاعات شما در زمینه کسب و کارتون کافی هست؟

قبل از راه اندازی کسب و کار به اندازه کافی تحقیق کنید تا در حوزه کاری خودتان اطلاعاتتون را افزایش بدهید هر چه اطلاعات بیشتری داشته باشید پرقدرت تر به مسیرتان ادامه می هید.

قانون 80-20 را رعایت می کنید؟

این را به یاد داشته باشید که محصولات و خدمات بدون تلاش به فروش نمی رسند. نیاز به تبلیغات، بازاریابی، ارتباطات کافی با بازار رقبا و کسب و کارها می باشد.

قاعده 80-20 می گوید اگر 20درصد کسب و کارها خدمات ارائه می دهند 80درصد مابقی باید به فروش محصولات بپردازند.

مشتری های احتمالی کسب و کارتان را آنالیز کنید

با افرادی صحبت کنید به مخاطبان بازار هدف شما هستند. درباره نیازها و سلیقه های آن ها تحقیق کنید ، اطلاعات کافی راج به خواسته ها و دغدغه های آنها داشته باشید تا بهترین خدمات را به انها ارائه دهید.

سخن پایانی

مهم ترین قدم در کارآفرینی، راه اندازی اصولی کسب و کار است. در این مقاله از مدیرناب تلاش کردیم تا ضمن بررسی مراحل راه اندازی کسب و کار، اصول موفقیت کسب و کار و نکاتی که برای کسب و کار موفق لازم است بدانید را بازگو کردیم.

راه اندازی کسب و کار از تداوم آن سخت تر است. در ابتدای مسیر راه اندازی کسب کار با داشتن اطلاعات دقیق راجع به ایده خود، مراحل راه اندازی را به طور اصولی پیش می برید و با پیاده سازی مدیریت کاربردی کسب و کار  قطعا به درآمد و فروش بالایی هم خواهید رسید.

شما هم می توانید نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه راه اندازی کسب و کار با ما در میان بگذارید تا از تجریبات کارآفرینی تان بهره مند شویم.

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد آرا: 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کتاب هفت خان مدیریت کارخانه در تراز جهانی با رویکرد ژاپنی

🚀راهنمایی برای مدیران و سرپرستانی که می‌خواهند هزینه‌ها را کاهش دهند، بهره‌وری را افزایش دهند و کارخانه‌ای در تراز جهانی بسازند.

قیمت اصلی: 6,900,000 ریال بود.قیمت فعلی: 5,520,000 ریال.

×

پشتیبانی مدیرناب

×