انواع بازاریابی

بهترین تعریف بازاریابی چیست؟ انواع بازاریابی در کسب وکار

0
(0)

بازاریابی برای موفقیت هر کسب و کاری ضروریست و شما برای اینکه در کسب و کارتان موفق شوید نیاز به بازاریابی و فروش دارید. در بازار رقابتی برای کسب موفقیت و رشد کسب و کارتان نیاز به تخصص و مهارت بازاریابی دارید و آشنایی با انواع بازاریابی در کسب و کار به شما این امکان را فراهم می کند که مشتریان خود را بشناسید و با برقراری ارتباط بهتر با آنها درآمدزایی و فروش بیشتری داشته باشید.

بهترین تعریف بازاریابی چیست؟

انواع بازاریابی در کسب و کار

بازاریابی به اقداماتی که به دست افراد دارای تخصص و مهارت در راستای فروش بهتر محصولات و خدمات در کسب و کارهای مختلف بین مشتریان و مخاطبان انجام می شود اشاره دارد. انواع بازاریابی در کسب و کار با هدف شناسایی ارزش محصول، معرفی برند و بهبود فروش محصولات انجام می شود.

بازاریابی همیشه از سوی صاحبان مشاغل شروع می شود و به یک مشتری ختم می شود و مشتریان از طریق بازاریابی و فروش از محصولات و خدمات شما مطلع می شوند. در واقع بازاریابی به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که شرکت ها در جهت جذب مخاطبان و مشتریان و برای اطلاع رسانی بهتر از روش های مختلف از جمله تبلیغات دهان به دهان استفاده می کنند.

مراحل بازاریابی چیست؟

بازاریابی و فروش

  • تعیین هدف کسب و کار از بازاریابی

در اولین مرحله از بازاریابی باید اهداف و ماموریت های سازمان را از انجام بازاریابی بدانید و مشخث کنید که از انجام بازاریابی چه خواسته ای دارید؟

به طور مثال هد ف یک سازمان می تواند این باشد تا 3ماه آینده فروش دو برابری داشته باشد. پس متناسب با این هدف برنامه ریزی کرده و با صرف زمان و هزینه شاهد رشد کسب و کار در آمدزایی بیشتر خواهید بود.

  • انجام اهداف براساس اهمیت

پس از مشخص شدن اهداف بازاریابی، باید آنها را براساس میزان اهمیت اولویت بندی کنید و طبق مراحل تعیین شده آنها را ارزیابی کنید تا به نتیجه مطلوب که فروش چند برابری محصولات هست برسید.

  • ارزیابی و شناخت نیاز بازار

این مرحله از بازاریابی از مهم ترین گام ها محسوب می شود که باید با دقت کامل و ارزیابی دقیق بازار انجام شود تا کمترین خطایی در آن مشاهده نشود. مجموع تحقیقاتی که از بازار صورت می گیرد باید حاوی آمار دقیقی از وضعیت بازار هدف، نیاز بازار و مشتریان، تقسیم بندی مشتریان، تحلیل رفتار مشتریان، آنالیز رقبا باشد.

کسب این اطلاعات می تواند چشم اندازی روشن از آینده کسب و کارتان را ارائه دهد تا نتایج فروش محصولات وخدمات هم از سمت مشتری رضایت بخش باشد. با آشنایی با نحوه معرفی و فروش محصول شما در این مرحله گام مهمی را در بازاریابی برداشته اید.

  • مشخص کردن کانال بازاریابی

با توجه به متنوع بودن روش های بازاریابی و وجود کانال های ارتباطی زیاد، شما باید کانال بازاریابی که بیشترین تاثیر را روی موفقیت کسب و کارتان دارد شناسایی کنید. کانال بازاریابی به مبلغی که میخواهید هزینه کنید و نوع محتوا و نوع کسب و کار شما بستگی دارد. به طور مثال اگر محتوای شما ویدئو هست قطعا تبلیغات آن در پیج اینستاگرام مفید تر خواهد بود.

انواع بازاریابی

بازاریابی و فروش- آموزش بازاریابی

  • بازاریابی حضوری

این نوع از بازاریابی با بهره مندی از افراد متخصص و دارای مهارت فن بیان خوب و با کسب اطلاع از مخاطبان هدف، به صورت حضوری به بازاریابی و فروش محصولات و خدمات می پردازند.

  • بازاریابی تلفنی

در بازاریابی تلفنی از طریق تماس تلفنی و ارسال پیامک های تبلیغاتی کوتاه و جذاب بازاریابان ارتباط خود را با مشتریان برقرار می کنند و ضمن ارائه محصولات و خدماتشان، کسب و کارشان را نیز معرفی می کنند.

  • بازاریابی اینترنتی

انواع بازاریابی در کسب وکار- بازاریابی اینترنتی

بازاریابی اینترنتی یکی از روش های مدرن بازاریابی است که در آن افراد از طریق سایت، شبکه های اجتماعی و ارسال ایمیل به تبلیغ خدمات و محصولات خود می پردازند.

  • بازاریابی تبلیغاتی

در این نوع از بازاریابی با استفاده از پخش بنر،تراکت و از طریق بیلبوردهای تبلیغاتی به مشتریان در زمینه خدمات و کالاها آگاهی می دهند. یکی از مرسوم ترین نوع تبلیغات نیز پرداخت هزینه برای تبلیغات رادیویی و تلویزیونی است.

  • بازاریابی از طریق برندینگ

یکی از روش های بازاریابی با برندینگ و نام برند انجام می شود. نام تجاری یک نوع بازاریابی است که برای تبلیغات استفاده می شود و ضمن معرفی محصول یا خدمات نام برند شما نیز همراه با شعار برند در ذهن مخاطب تداعی می شود.

  • بازاریابی خیرخواهانه

برخی از صاحبان مشاغل و کسب و کارها برای معرفی برند با انجام تبلیغات از طریق حمایت موسسات خیریه و بازاریابی و ایجاد اطمینان و اعتماد در افراد ذهنیتی مثبت ایجاد کرده و خدماتشان را به روشی مناسب به آنها معرفی می کنند.

  • بازاریابی چریکی

از ترکیب این روش بازاریابی با روش های دیگر با شناساندن برند، محصولات و خدمات خود آن را به بهترین شکل ممکن در ذهن مشتریان ثبت می کنند و موجب ماندگاری بیشتر آن می شوند.

  • بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی یک روش بازاریابی است که تولید محتوا در وب سایت و آگاهی بخشی به مخاطبان و کمک به آنها در حل مسائل از طریق پاسخگویی به سوالات ذهنی آنها خدماتی را به مخاطبان ارائه می دهند. هر چه محتوایی که به مخاطبان ارائه می شود با کیفیت و مطلوب تر باشد قطعا ارزشمندی بیشتری داشته و با در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید در زمان کم موجب جذب مخاطبان بیشتری می شود.

در بازاریابی محتوایی افراد از طریق تولید محتوای متنی در بخش وبلاگ سایت، یا تولید محتوای ویدئویی، پادکست یا محتوای گرافیکی به مشتریان اطلاعاتی زیادی می دهند و به هدف اصلی خود که پاسخگویی به سوالات و رفع ابهامات آنهاست کمک می کنند.

بازاریابی ویدئویی یکی از انواع بازاریابی در کسب و کار است که به عنوان نوعی از بازاریابی محتوایی شامل بخش وسیعی از محتواها شامل پست و استوری های شبکه های اجتماعی و پادکست ها یا ویدئوهای آموزشی در یوتیوب و آپارات می شود. اغلب افراد با تولید محتوای ویدئویی از طریق ویدئوهای جذاب و خلاقانه با شناساندن برندشان در کم ترین زمان پیام و شعار تبلیغاتی خود را به مخاطبان ارائه می دهند.

مراحل بازاریابی چیست؟

  • بازاریابی شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی اینستاگرام، توئیتر، یوتیوب و … به دلیل محبوبیت زیادی که بین افراد دارند بعنوان قویترین کانال های ارتباطی برای ارائه تبلیغات، برندینگ و برقراری ارتباط موثر و پایدار با مشتریان شناخته می شود. با اشراف کامل به فضای شبکه های اجتماعی و بخصوص اینستاگرام از طریق شناخت الگوریتم های آن می توانید بازاریابی موفقی را تجربه کنید.

  • بازاریابی یا تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی یکی از موثرترین و پراستفاده ترین روش های بازاریابی است که و بعنوان تبلیغات در نتایج گوگل دیده می شود. از آنجایی که تبلیغات کلیکی در راستای اهداف کسب و کار شما و اطلاع رسانی دقیق براساس میزان کلیک کاربران اطلاعات دقیقی در اختیار بازاریابان قرار می دهد که متوجه شوند این تبلیغات اثربخش بوده یا نه.

تبلیغات کلیکی می تواند به صورت بنر در بخشی از سایت به مخاطبان نشان داده شود و یا اینکه به صورت تبلیغات در حین تماشای فیلم آموزشی در آپارات یا یوتیوب و یا پاپ آپ در قالب یک اپلیکیشن به مخاطب نشان داده شود. وب سایت های مطرح ایرانی از جمله یکتانت و تپسل خدمات تبلیغات کلیکی را ارائه می دهند.

  • بازاریابی با سئو (seo)

سئو یکی از انواع روش های بازاریابی دیجیتال محسوب می شود که از طریق بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو موجب ورودی و جذب کاربران بیشتر به سایت می شود. در سئو با انجام اقداماتی از جمله تولید محتوای سئو، آنالیز رقبا و بررسی و تحلیل سرچ های کاربران و … عملکرد سایت نسبت به نیاز کاربران بهبود می یابد و می توانید در بازار رقابتی فرصت بیشتری برای جلب رضایت و اعتماد مخاطبان داشته باشید.

در سئو با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان محتواهایی مناسب و طبق خواسته کاربران تهیه می کنید تاضمن دیده شدن در سرچ های کاربران رتبه بهتری هم در نتایج گوگل دارید.

  • بازاریابی با عنوان همکاری در فروش(Affiliate Marketing)

بهترین تعریف بازاریابی

همکاری در فروش نوعی دیگر از انواع بازاریابی در کسب و کار است که شما بعنوان صاحبان کسب و کار از وب سایت های دیگر برای فروش محصولاتتان کمک می گیرید و به ازای هر کلیکی که مخاطبان روی تبلیغات محصول شما انجام می دهند پورسانتی به آن وب سایت تعلق می گیرد.

  • اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ یکی دیگر از انواع بازاریابی در کسب و کار است که در آن با استفاده از خلاقیت و شهرت افراد مشهور اصطلاحا اینفلوئنسر شما اقدام به تبلیغ محصولات یا خدمات خود می کنید. مخاطبان با مشاهده و پیروی از اینفلوئنسرها ضمن آگاهی و شناخت برند شما با محصولات و خدمات شما آشنا شده و با اعتماد به او نسبت به خرید محصولات ترغیب می شوند.

بخوانید:

کوچ فروش چیست و چطور یک کوچینگ فروش موفق شویم؟
کوچ کیست؟ چرا باید کوچ شخصی داشته باشیم؟

سخن پایانی

در این مقاله از سایت مدیرناب به تعریف بازاریابی، مراحل و انواع بازاریابی در کسب و کار پرداختیم. کسب و کارها برای فروش بیشتر و رشد فزاینده نیاز به ارتباط نزدیک با مشتری دارند، یکی از این روش های ارتباطی استفاده از انواع بازاریابی در کسب و کار است.
بازاریابی به عنوان قلب کسب و کار سطح وسیعی از رشد و موفقیت را در بر می گیرد. شما با بازاریابی و تحلیل رفتار مشتریان می توانید جامعه آماری از مخاطبان را داشته باشید و با شناساندن برندتان به آنها از طریق تولید محتواهایی خلاقانه در جهت نیاز مشتریان موجب فروش بیشتر و در نتیجه رشد کسب و کارتان شوید.

در مجموع در این مقاله با انواع روش های بازاریابی آشناشدیم که با داشتن برنامه ریزی،استراتژی دقیق و اجرای سیستم سازی کاربردی کسب و کار و از طرفی کسب مشاوره از بیزینس کوچ کاربردی موفق به توسعه فردی کاربردی؛ شکوفایی و رشد کسب و کار در بازار رقابتی خواهید شد.

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هدیه ویژه
کلینیک مدیرناب!

مینی دوره رشد کسب و کار به روش سیستم سازی ناب که مباحث مقدماتی سیستم سازی رو براتون توضیح میده، از ما به رایگان هدیه بگیرید!

×

پشتیبانی مدیرناب

×